Het gezicht achter Sticky Note

Hoi, mijn naam is Amke! Ik help gepassioneerde ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en verbeteren van hun communicatie. Na het afronden van de opleiding communicatie, heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan als campagne manager en marketing- en communicatie specialist bij een groot internationaal lead generatie bureau. Mijn doel is om mijn kennis en vaardigheden in te zetten voor jou. Dit door taken en projecten uit jouw handen te nemen, zodat jij meer tijd overhoudt aan zaken binnen je bedrijf die je leuk vindt om te doen.

Amke - Het gezicht achter Sticky Note

Wat ik voor jou ga betekenen

Je merk is een vertaling van jou. Jouw interesses, passies en ambities zijn met woorden te omschrijven. Maar pas wanneer je tekst en beeld samenbrengt, ontstaat het totaal plaatje. Klinkt eenvoudig toch? In de praktijk valt het tegen. Je bouwt een website en maakt accounts aan op social media, maar herkend en gevonden word je nog niet. Daar ga ik je bij helpen. Ik wil net dat beetje extra geven, door jou, je onderneming en je motivatie echt goed te leren kennen. We gaan iets ontwerpen en maken dat echt bij jouw merk past. Op die manier kan jezelf echt onderscheiden op de markt.

Mijn motivatie

Dat ik wil dat jij meer tijd overhoudt voor je eigen passies en ambities is precies de reden waarom ik Sticky Note ben gestart. Om vaker mijn passie te kunnen beoefenen, ambieer ik meer vrijheid dan dat een baan bij een bedrijf mij kan geven. Hoezo? Wel, de wind laat zich niet plannen, maar de rest in het leven wel. Daarom kies ik ervoor om mijn ideale leven te leiden waarbij ik kan kitesurfen wanneer het waait. Werk ik minder? Nee, absoluut niet. Ik hou van werken en ik hou ervan om hard te werken. Dat betekent dat ik mijn kans grijp door op windstille dagen, buiten kantoortijden, in de weekenden en in de avonden te werken. Verder kies ik ervoor om als digital nomad mijn leven te leiden, want dat geeft vrijheid om de wind achterna te reizen.

Sticky Note is mijn verhaal. Jouw merk is jouw verhaal. Ik help jou graag met het vertellen van dat verhaal. Prachtige designs gecombineerd met sterke teksten, die net zoals jouw merk, uniek zijn en aansluiten bij dat verhaal. Ik kan niet wachten om je te leren kennen, want ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Neem via de link hieronder vrijblijvend contact met mij op.